ПАКУВАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ
Пн-Пт: с 09:00 до 17:00
Сб-Нд: вихідний

Упаковка повітряною пухирчастою плівкою – ефективний спосіб захисту крихких або ламких предметів від пошкоджень під час транспортування чи зберігання. Для того щоб плівка повітряно пухирчаста приносила реальну користь, її дуже важливо використовувати правильно. Є кілька основних правил для пакування, які дозволяють отримати максимальну кількість користі від застосування відповідної плівки.

Основні кроки правового використання повітряно-бульбашкової плівки

До них можна віднести:

  • Вибір плівки. Важливо підібрати її грамотно і відповідного розміру і товщини в залежності від розміру і характеру товару, що упаковується. Чим тендітніший товар, тим товщі слід вибирати плівку. Пухирка в ній відрізнятиметься відповідним чином.
  • Підготовка простору для виконання пакувальних робіт – важливий етап. Потрібно для цього очистити робочий простір від сторонніх предметів та забезпечити достатньо місця для пакування. Це допоможе уникнути пошкоджень товарів у процесі упаковки, що здебільшого неймовірно важливо.
  • Потрібно попередньо переконатися, що товар перебуває у сухому і очищеному стані. Важливо захистити його від бруду та пилу, що можна зробити, наприклад, за допомогою паперу або інших подібних матеріалів.
  • Накладення плівки. Для цього її потрібно розгорнути на чистій поверхні, розкрити в потрібній кількості та обрізати.
  • Товар найкраще розташовувати у центральній частині відрізаного шматка плівки. Потім потрібно уважно розглянути все і переконатися, що всі сторони товару надійно покриті нею. У такому випадку плівка з бульбашками принесе реальну користь і надійно виконає безпосередні функції.
  • Обертання товару. Потрібно робити це, обравши спочатку одну сторону, а потім рухаючись акуратно до іншої. Товар потрібно обтягувати акуратно та щільно.
  • Кінці плівки потрібно акуратно закріпити, навіщо можна взяти клей чи скотч. При необхідності потрібно додати додаткові шари плівки у критичних місцях або навколо кутів, щоб забезпечити додатковий захист.

як правильно упаковувати повітряною пухирчастою плівкою

Правильне пакування - безпека товару

Сучасна тришарова та її інші різновиди при грамотному застосуванні можуть виявитися неймовірно корисними та дійсно ефективними. Правильне пакування повітряною пухирчастою плівкою допоможе мінімізувати ризик пошкоджень товарів при транспортуванні та зберіганні. Тут на перше місце виходить вибір плівки та замовлення у перевіреному місці. Якщо придбати рулон сертифікованої плівки такого типу, упаковка точно виявиться максимально надійною.

 

Коментарі

Написати коментар