ПАКУВАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ
Пн-Пт: с 09:00 до 17:00
Сб-Нд: вихідний

Обрати матеріали для ремонтних та будівельних робіт – це завдання, до якого варто підходити відповідально, аби отримати якісний та надійний результат. Універсальним рішенням стане будівельна плівка, яка має широкі функціональні можливості, котрі можна використати як в цих сферах, так і в інших, наприклад, сільському господарстві при виконанні садових та агрономічних робіт.

Що являє собою будівельна плівка?

Виріб являє собою тонке полотно, виготовлене з полімерного матеріалу, що зумовлює наступні особливості:

  • Стійкість перед впливом хімічних речовин (матеріал не вступає у взаємодію з іншими, а тому не руйнується, та не виділяє речовин, шкідливих для людського організму);
  • Тепло- та електроізоляція (завдяки особливостям полімерів їх використовують для захисту від високих температур (наприклад, на кришках посуду) та від електричного струму (матеріалом покривають кабелі та розетки; саме тому будівельна плівка, виготовлена з полімерів, посилює захист об’єктів і стане незамінним атрибутом під час будівництва);
  • Висока міцність (вироби стійкі до розривів, не розтягуються, не втрачають своєї форми).

Будівельна плівка для ремонту, садівництва та використання в інших сферах особливо зручна ще й тому,  що не пропускає вологу та зберігає свої властивості у різноманітному середовищі. Вона має невелику вагу та легко встановлюється – ось чому вона така зручна для використання у будівництві.

Як можна використовувати будівельну плівку?

У сільському господарстві виріб чудово підходить для упаковки різноманітної техніки. Він також може бути використаний у створенні ландшафтних дизайнів, наприклад, для облаштування штучних водойм (ставків, басейнів). Плівка корисна і в логістиці та транспортуванні, адже за її допомогою легко упаковувати товари на складах та під час перевезень.

Проте поліетилен для ремонту чи будівництва – це найбільш поширене поєднання, адже за допомогою плівки можна виконувати цілу низку завдань у цих сферах:

  • Герметизувати приміщення та створювати захист для інших матеріалів;
  • Створювати гідроізоляцію для вікон, дверей тощо;
  • Утеплювати приміщення;
  • Створювати підкладку для фундамента;
  • Захищати дах від негоди;
  • Тощо.

Як обрати будівельну плівку під Ваш запит?

Існує декілька видів виробу: прозора плівка, напівпрозора та непрозора. Вони відрізняються способом виготовлення, проте незалежно від різновиду характеризується високою міцністю.

Для того, аби обрати виріб з відмінними функціональними можливостями, рекомендуємо обрати надійний, перевірений магазин. Таким є інтернет-магазин Пакцентр, в асортименті якого представлені різноманітні товари, в тому числі будівельна плівка у рулонах.

У наявності є плівка сірого ти чорного кольору зі щільністю від 60 до 200 мікрон. Вартість виробу є нижчою за середню на ринку, а швидка доставка у будь-який населений пункт України доведе Вам, що сервіс може бути зручним та доступним водночас.

Покупці часто задають питання: скільки коштує метр поліетиленової плівки. В інтернет-магазині «Пакцентр» рулони представлені у довжині 50 та 100 метрів. Відтак, ціна за один метр виробу складає від 9 грн 35 коп, тому вигідно купляти товар у рулоні, щоб мати достатньо плівки для використання у різних сферах. До того ж ще більш вигідно придбати будівельну плівку оптом. В магазині «Пакцентр» постійно діють акції, а тому кожен покупець неодмінно лишиться задоволеним.

Обирайте найкращі матеріали для своїх побутових та робочих завдань. Ми гарантуємо, що Ви отримаєте якісну, міцну, високо функціональну будівельну плівку незалежно від її виду та розміру.

Коментарі

Написати коментар